HRABRO

Ivana Knoll objavila fotku s putavanja, svi komentirali samo njezin izbor obuće

Instagram
13.09.2020.
u 17:59

Tamo je pozirala u uskoj crnoj haljinici, a njezini obožavatelji odmah su primijetili obuću koju je odabrala. Naime, riječ je o štiklama od 12 centimetara koje izgledaju su neprimjerene za taj teren.

Najpoznatija navijačica hrvatske nogometne reprezentacije Ivana Knoll ovo ljeto u Istri je imala završne radove na vili koju gradi sa svojim dečkom. Ivana se nakon toga ohrabrila i odlučila kraj ljeta provesti u Grčkoj.  

Tamo je pozirala u uskoj crnoj haljinici, a njezini obožavatelji odmah su primijetili obuću koju je odabrala. 

Naime, riječ je o štiklama od 12 centimetara koje izgledaju neprimjerene za taj teren.  

- Idealno mjesto za štikle od 12 centimetara. Za ovo zaslužuješ milijun lajkova - pisali su joj. 

Foto: Instagram screenshot

Nedavno je objavila fotku na kojoj je u prvom planu bila njezina bujna stražnjica, a najviše pažnje je ipak privukao komentar njezine majke Mirjane, koja joj je poslala poljupce.  

Ivana nam je nedavno priznala kako joj većinu fotki sređuje njezin dečko, arhitekt s kojim je u vezi već sedam godina. On ne dijeli njezinu ljubav prema poziranju pa njezine pratitelje tek tu i tamo počasti svojom prisutnošću. Ivana kaže da mu njezina eksponiranost ne smeta, no ne želi biti dio toga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije