ISPRIČALA SITUACIJU

Ivana Knoll doživjela dramu na plaži u Dubaiju: 'Paničarila je da se moram maknuti, što se ovdje događa?'

Ivana Knoll
Instagram
14.11.2023.
u 10:26

Usporedila je zemlju s Katarom i rekla kako joj se Katar, gdje je boravila za vrijeme Svjetskog prvenstva, činio puno otvoreniji od Dubaija i Ujedinjenih Arapskih Emirata

Najpoznatija hrvatska navijačica, a odnedavno i DJ-ica, Ivana Knoll trenutno boravi u Dubaiju, gdje je prvi put u životu, a već po samom dolasku požalila se pratiteljima da se svakodnevno susreće s problemima vezanim uz njezino odijevanje. Usporedila je zemlju s Katarom i rekla kako joj se Katar, gdje je boravila za vrijeme Svjetskog prvenstva, činio puno otvoreniji od Dubaija i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

"Hej ljudi, znate da sam prvi put u Dubaiju. Moram priznati da me potpuno iznenadila činjenica da je Katar otvoreniji od Dubaija. Ovdje svaki dan imam neke probleme. Odem u restoran prikladno odjevena, a oni kažu da nije prikladno. Vidim ljude koji su manje odjeveni od mene i oni ulaze bez problema", rekla je Knoll u videu na Instagram storyju pa se osvrnula na jednu situaciju s plaže.

"Imala sam snimanje na plaži. Nosila sam bikini, ove dugačke rukave i suknju. Neka žena je došla do mene i počela paničariti kako se trebam maknuti, da me gledaju njezina djeca. Što se ovdje događa? Je li ovako u Dubaiju ili samo ja imam probleme? Ne razumijem", ispričala je Ivana koja je u Dubai stigla nakon Los Angelesa gdje je već imala nekoliko glazbenih gaža. 

Podsjetimo, u listopadu je razveselila pratitelje vijestima kako ulazi u glazbene vode. S pratiteljima na Instagramu tada je podijelila snimku iz studija na kojoj sjedi za stolom na kojemu se nalazio laptop s kojeg je puštala glazbu, a kasnije je objavila i fotografiju pred mikrofonom gdje je i zapjevala - s isključenim zvukom.

- ‘Kuham‘ svoju pjesmu - napisala je Knoll pored snimke iz Los Angelesa.

Pjesmu još uvijek nije objavila, ali zato je već odradila nekoliko gaža na kojima je svirala. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije