POKAZALA LINIJU

Iva Jerković pozirala u pripijenoj haljini, Ciganović joj odmah komentirao: 'Jesi ok?'

Instagram
13.01.2022.
u 10:52

Fotografija je pratitelje ostavila bez daha, a jedan od onih koji su se oduševili bio je i Neven Ciganović

Hrvatska manekenka i voditeljica Iva Jerković (40) svakom novom fotografijom na Instagramu oduševi svoje pratitelje. Na onoj najnovijoj, po mnogima jedna od najljepših Hrvatica, pozirala je u pripijenoj crnoj haljini koja joj je istaknula vitku liniju. 

Fotografija je pratitelje ostavila bez daha, a jedan od onih koji su se oduševili bio je i Neven Ciganović koji joj je napisao: 'Jesi ok.. Mislim gori Instagram'. 

Foto: Instagram

"Prelijepo", "Prelijepa Iva", "Savršena", "Top", pisali su ostali.

Iva inače vješto čuva svoj privatni život od očiju javnosti, no sretnu vijest o trudnići 2020. godine ipak nije mogla sakriti. Iva je djevojčicu rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Tijekom trudnoće nije krila kakvu podršku joj pruža dugogodišnji partner Josip Antić.

Iva je već duže vrijeme u vezi s poduzetnikom, a ovo je njihovo prvo dijete. Jedna od najljepših Hrvatica uvijek je bila tajanstvena kada su u pitanju muškarci i njezine ljubavne veze. S poduzetnikom Antićem povezuju je više od 15 godina, no službeno nikada nisu potvrdili svoju vezu. U jednom je intervjuu za hrvatske medije prije četiri godine otkrila da je doživjela osjećaj koji malo tko osjeti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije