Bob frizura

Isprobajte frizuru za koju stručnjaci tvrde da će biti najveći hit ove godine

bob frizura
24.01.2021.
u 08:24

Godina koju smo ostavili iza sebe donijela je promjene u beauty svijetu na koje je, između ostalog, utjecaja imala i pandemija koronavirusa. Kad su u pitanju frizure, svi smo tražili frizure koje su efektne, ali istovremeno što praktičnije i što jednostavnije za održavanje. I upravo je tu uskočio bob i postao glavna zvijezda. 

Kaia Gerber, Kim Kardashian i Dua Lipa pokazale su kako bob može izgledati moderno i svježe, a koliko je popularan, pokazuju i pretraživanja na Googleu - tako je bob zasjeo na prvo mjesto, s 222 580 mjesečnih pretraživanja, dok su se na drugom mjestu našli punđa i šiške. 

Ako ste odlučili da je bob frizura za vas, onda je pravo vrijeme da isprobate boyfriend verziju koju frizeri opisuju kao jedan od najvećih hitova u 2021. Frizeri ga opisuju kao frizuru koja laska svakom obliku lica, frizuru koja se jednostavno stilizira i može se mijenjati, ovisno o osobnom stilu, prenosi Glamour

Boyfriend bob moguće je nositi kao "oštar" rez, sasvim ravno i zaglađeno. S druge strane, ako preferirate volumen, možete isprobati messy look, a koji je idealan, najbolje je istražiti u razgovoru s frizerom koji će, ovisno o obliku lica, kao i lifestyleu, zaključiti što je najbolje za vas.  

Ovakav je bob odličan odabir za sve koji nisu spremni za neki drastičan rez - specifičan je po tome što mu dužina mu seže gotovo do ključne kosti, stilizira se tako da prednji pramenovi lijepo uokviruju lice, a ako slučajno ne stignete oprati kosu, uvijek je možete svezati u chic rep ili punđu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije