vrijeme leti

Isplivale fotke Severine stare 15 godina, neke stvari su se od tada puno promijenile

12.06.2021.
u 20:12

Pjevačica Severina Kojić nedavno je proslavila 49. rođendan, a mnogi tvrde da uopće ne stari. Isplivale su ipak neke fotografije stare 15 godina, na kojima sevrina izgleda malo drukčije.
 

Pjevačica je tada imala crnu kosu, a njegovala je i malo ležerniji stil.

Na nastupu je imala bijeli traper prsluk i majicu bez rukava, dok je na nogama imala bijele hlače. Crveni ruž voli nositi i danas, no njezine obrve su punije i drukčije oblikovane.

 

Podsjetimo, Severina je u zadnje vrijeme počela objavljivati gomilu fotografija s odmora na Maldivima. Ona je prije dvije godine tamo bila na godišnjem odmoru. Tada je uživala sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom.

Puno toga se od tada promijenilo u njezinom životu, pogotovo u zadnjih godinu dana otkako je sud donio privremenu mjeru da njezin sin živi s ocem Milanom Popovićem. U zadnjih nekoliko mjeseci navodno je i Severinin brak s Igorom upao u krizu jer par od ožujka prošle godine nije snimljen zajedno, a prije su bili nerazdvojni. Taj period od prije dvije godine bilo je razdoblje idile za pjevačicu koja je bila u odličnim odnosima i s Igorovom obitelji pa im se na tom odmoru na Maldivima pridružila i Igorova sestrična.

Međutim, nakon karantene koje je u ožujku provela u domu Igorovih roditelja u Beogradu pjevačica više nije u tako složnim odnosima s njegovom obitelji i njegovi roditelji je više ni ne prate na Instagramu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije