Glazbena diva u Hercegovini

Iščekuje se koncert Josipe Lisac u Međugorju

Josipa Lisac
10.08.2015.
u 12:43

Za koncert je ostalo još jako malo ulaznica u prodaji

Uoči velikog koncerta glazbene dive Josipe Lisac, koji će se održati u nedjelju, 16. kolovoza s početkom u 21 sat u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju, danas je u Mostaru održana konferencija za novinara. 

Glazbena diva nije nazočila konferencije, jer kako su kazali organizatori, ona pred svaki svoj veliki koncert čuva glas. 

Iz agencije PRimera, koja je organizator koncerta pozvali su sve zainteresirane da dođu na koncert, za koji je inače ostalo još jako malo ulaznica u prodaji, čime će pomoći i rad udruge Down sindrom u Mostaru. Naime, svi koji kupe kartu za Josipin koncert dobit će besplatno i magnet - rad štićenika Udruge. 

Tajnik udruge za Down sindrom u Mostaru Željko Delić, zahvalio je tom prigodom organizatorima i pokroviteljima koncerta na promociji i pomoći u radu te udruge, naglasivši kako udruga broji 22 štićenika, a da joj u radu, izuzev nepostojanja stalnih izvora financiranja, najveći problem predstavlja i to što udruga nema svoje prostorije gdje bi njezini članovi mogli provoditi svoje slobodno vrijeme. 

Direktor regionalne direkcije Mostar BH Telecom Enis Šantić podsjetio je na društvenu osjetljivost BH Telekoma, kazavši kako je BH Telekom pomagao i da će nastaviti pomagati u organizaciji svih događaja koji su u interesu za društvenu zajednicu. 

Podsjećamo, ulaznice po cijeni od 20 maraka za tribine, moguće je kupiti na blagajni Herceg etno sela u Međugorju, info pultu Mepas Mall i Forest lounge bar-u u Mostaru, te online preko kupikartu.ba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije