ON SE OGLASIO

Internetom kruži snimka za koju mnogi misle da je dokaz preljuba pobjednika Eurovizije

Damiano David
Simone Comi Arc / ipa-agency.net
10.06.2023.
u 08:30

Damiano je donedavno bio u vezi koja je trajala šest godina, a nije bilo naznaka da su on i talijanska influencerica Giorgia Soleri prekinuli

Društvenim mrežama proširio se video na kojem frontmen benda Maneskin, Damiano David ljubi nepoznatu djevojku. Damiano je donedavno bio u vezi koja je trajala šest godina, a nije bilo naznaka da su on i talijanska influencerica Giorgia Soleri prekinuli.

Pjevač koji se proslavio nakon što je njegov bend s pjesmom 'Zitti e Buoni' pobijedio na Euroviziji oglasio se o cijeloj situaciji:

- Jako mi je žao što je ovaj video izašao, nisam se želio nositi s tom situacijom i to je bila moja greška. Giorgia i ja prekinuli smo prije nekoliko dana i nije bilo nikakvih izdaja. Nadam se da ovo neće utjecati na Giorgijin imidž i da možete poštovati delikatnost ove situacije - izjavio je Damiano. Strani mediji tvrde kako je na snimci s Martinom Taglienti, inače jednom od najboljih prijateljice Damianove kolegice Victorije.

 

@valeeebarba daje damianooo#damianomaneskin #damianodavid #foryou ♬ suono originale - valeeebarba

 

Inače, mladi glazbenik nakon što je drastično smršavio, ošišao je svoju prepoznatljivu dugu smeđu kosu i obojio je u plavo. Mnogi od pratitelja pisali su mu da mu kratka kosa nikako ne stoji, kao niti pretjerana mršavost. Neki su otišli toliko daleko pitajući ga uzima li kakvu drogu i je li malo pretjerao s turnejama.

"Obožavam te, Damiano, ali na slikama izgledaš jako loše", "Smanji malo s drogom", "Možda da potražiš stručnu pomoć", "Što se tebi dogodilo", "Nimalo mi se ne sviđa ovaj Damiano", "Zašto je ošišao onu prekrasnu kosu", "Nisam primijetio da se heroinski look vratio u modu", samo su neki od komentara pod novim fotografijama

Maneskin nakon Eurovizije je zaludio svijet, a pogledamo li godinama unazad, posljednji pobjednici koji su postigli ovakav uspjeh bila je  švedska grupa ABBA davne 1974. godine. Bend kao što je Maneskin publika je dugo priželjkivala na sceni. Drski, nezaboravni, posebni i veoma talentirani članovi benda iz tjedna u tjedan iza sebe imaju sve veću vojsku obožavatelja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije