DOŽIVJELA SRČANI UDAR

Influencerica (23) umrla tijekom operacije protiv znojenja, fatalna je bila kombinacija ove dvije stvari

16.07.2021.
u 15:52

Preminula je na operaciji od srčanog udara, a smatra se da je kobna bila kombinacija anestezije i steroida koje nije rekla da je koristila.

Popularna meksička fitness influencerica Odalis Santos Mena (23) preminula je nakon što je bila na operaciji kojom se sprječava obilno znojenje. Operacije je bila neuspješna, a ona se htjela ovom operacijom riješiti  viška znoja ispod pazuha korištenjem toplinske energije za uklanjanje znojnih žlijezda. 

Međutim, nakon što je primila anesteziju, influencerica je doživjela srčani udar te je ubrzo umrla te liječnici nisu mogli ništa poduzeti.  Prije je influencerica na društvenim mrežama govorila o klinici koja radi tu operaciju, a svoje pratitelje je uvjeravala da je operacija sigurna i učinkovita što se na kraju nije tako pokazalo. Meksička 'Kim Kardashian', kako su je zvali, promovirala je tehnologiju protiv znojenja brenda MiraDry, a zbog toga se i podvrgnula operaciji u klinici SkinPiel u Guadalajari. 

Iako policija još istražuje slučaj, britanski tabloid The Sun je otkrio da je influencerici anesteziju dala nestručna osoba. Dodaju i da je cijelom tragičnom događaju doprinijela kombinacija anestezije i steroida koje je fitness influencerica uzimala, a klinika tvrdi da im za njih nije rekla.  

Dodajmo još da je influencerica bila u vezi s nutricionistom Victorom Gomezom Carrenom, s kojim je dijelila i ljubav prema fitnesu, a on se na svojem Instagramu od nje oprostio.

"Tvoji postupci u životu odjekuju u vječnost", napisao je te dodao da je voli i da će s njim biti zauvijek. Također, ona je na društvenim mrežama imala više 149.000 pratitelja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije