pjevačica

Indira pokazala skriveni talent i nasmijala pratitelje: 'Ništa vas ne smije iznenaditi'

Instagram
06.10.2021.
u 21:05

Indira je od supruga Miroslava za rođendan dobila novi klarinet kojeg je sa sobom uzela u studio gdje završava novi singl, a u snimci koju je objavila na društvenim mrežama pohvalila se poklonom koji kako kaže ne ispušta iz ruke.

Pjevačica Indira Levak uskoro bi trebala izbaciti novu pjesmu pod nazivom "Atlantida" na kojoj radi s Borisom Đurđevićem s kojim je dugi niz godina surađivala u grupi Colonija, a pratitelje na Instagramu je nasmijala novom objavom. Indira je od supruga Miroslava za rođendan dobila novi klarinet kojeg je sa sobom uzela u studio gdje završava novi singl, a u snimci koju je objavila na društvenim mrežama pohvalila se poklonom koji kako kaže ne ispušta iz ruke.

- Ništa vas ne smije iznenaditi, ni klarinet koji sviram u novoj pjesmi Atlantida- koja samo što nije. (Obećajem!) Od sada nigdje bez klarineta, s njim i kod frizera, na kavu..koncert! Očekujem poziv nekog orkestra za suradnju!- napisala je Indira i oduševila pratitelje.

VIDEO možete pogledati OVDJE

"Bravo", "Kraljice", "Odlični ste baš ste me nasmijali", "Baš sinoć komentiram pa di je ta pjesma više", "Super", pisali su joj pratitelji. Inače, Indira osim klarineta svira i harmoniku, a svoj talent također je podijelila s pratiteljima na Instagramu. Pjevačica je nedavno proslavila 48. rođendan, a fotografije s proslave također je podijelila na društvenim mrežama.

Pokazala je  da je dan provela ploveći Kupom, a da su joj društvo pravili tamburaši te da slavi život.

"Nekada nismo ni svjesni što zapravo želimo i trebamo! Meni je trebala ova plovidba i rijeka koja svojom ljepotom hrani dušu! Idealno mjesto za slaviti sve ono što je preda mnom", napisala je pjevačica uz fotografije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije