U Austriji

Indira pokazala kako uživa sa suprugom na odmoru, pa objavila fotografiju s bazena

indira levak
Instagram
12.01.2023.
u 20:55

Indirin suprug Miroslac Levak tom je prilikom pokazao svoje isklesano tijelo, a pjevačica je tada uživala na ležaljci.

Pjevačica Indira Levak (49) sa svojim se suprugom Miroslavom uputila na odmor, a bračni par vrijeme provodi u Austriji na skijanju. Pjevačica već nekoliko dana uživa i s pratiteljima dijeli fotografije na društvenim mrežama, a ovoga puta je objavila zajedničku fotografiju na kojoj su uživali pored bazena.

Indirin suprug tom je prilikom pokazao svoje isklesano tijelo, a pjevačica je tada uživala na ležaljci.  U komentarima su im obožavatelji pisali brojne komplimente. "Lijepi ste", "Divni", "Uživajte", pisali su, a primijetili su i da supružnici s vremenom izgledaju samo sve zaljubljenije i zaljubljenije.

Inače, Indira i Miroslav upoznali su se u teretani, a svoju su ljubav okrunili brakom 2014. godine u maloj i intimnoj proslavi uz obitelj i prijatelje. Miroslav je postao i Indirin menadžer, a par kao hobi skupa dizajnira i izrađuje moderni namještaj. Indira često na društvenim mrežama objavljuje njihove zajedničke fotografije. Tako je jednom prilikom podijelila njihovu fotografiju s jednog slavlja gdje je pozirala u Miroslavovom zagrljaju.

Za tu priliku pjevačica je odabrala rozo odijelo, a na rukavima sakoa isticalo se mnoštvo perja. Posebnu pažnju privukao je njezin duboki dekolte ispod kojeg se nazirao bež grudnjak. Svoju kombinaciju Levak je zaokružila veliki okruglim srebrnim naušnicama te rozim ružem. Miroslav je za istu prigodu, pak, odjenuo crnu majicu kratkih rukava.

Poznati supružnici na fotografiji su bili vidno dobro raspoloženi te nisu skrivali koliko uživaju, a komplimente su im uputili i brojni pratitelji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije