oduševila

Indira pokazala isklesano tijelo: 'Zar nju vrijeme nije taklo?'

Foto: Instagram
1/2
05.08.2019.
u 20:01

Pjevačic odmara u Makarskoj sa suprugom Miroslavom Levakom. Pratitelje je počastila fotografijama u badiću i oduševila mnoge.

Iako je njezin izgled često predmet rasprave te zbog njega dobiva niz komplimenata, ali i kritika, Indira Levak hvali se fotografijama zavidne linije te ju obožavatelji obasipaju lijepim riječima. 

Foto: Instagram

- Uspori! Zastani! Guštaj! Prekrasna Makarska! Ali večeras ubacujem u petu! Vidimo se na Kačićevom trgu, a sutra svi sa mnom na Cres - napisala je Indira u opis objavljenih fotografija.  

- Najljepša žena moga djetinjstva...u međuvremenu sam ja porastao, ali ona?! Što se dogodilo s njom? Zar za nju vrijeme nije teklo? - upitao se obožavatelj.

- Super si sredila tijelo, pohvale na ustrajnosti - napisala je pratiteljica.

- Izgledaš fantastično - bio je još jedan od komentara koji su hvalili Indiru.

Komentirale su i violončelistica Ana Rucner i Bojana Gregorić Vejzović, s punim odobrenjem i divljenjem pjevačici.

- Wow - kratko je napisala Rucner. 

Podsjetimo, lani je Indira izdala album Valira koji je odmah dobio nominaciju za Porin.

- Za mene je to veliko priznanje struke, pogotovo nakon iskoraka u solo vode. Dok sam bila frontmenica Colonije, nisam dobila takvo priznanje, a bilo je prekrasnih pjesama i albuma. U moj prvi samostalni album utkano je bezbroj sati kreativnog rada, promišljanja, analiziranja. Na “Valkiri” sam se prvi put ostvarila kao autorica tekstova i to u dvanaest pjesama. Vjerovala sam da je to upravo ono što moja publika želi i oni su me nagradili svojom vjernošću, brojnim komplimentima, a njihova podrška mi je neprocjenjiva. Zbog publike postojim - rekla nam je u intervjuu prošli mjesec. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije