NEMA NI TREPAVICA

Indira objavila fotku bez šminke. Fanovi: 'Prestani se 'furati' na prirodno, ne stoji ti'

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
31.10.2019.
u 08:22

Objava je privukla pažnju njezinih obožavatelja, mnogi su joj požurili podijeliti komplimente, ali nekima se Indirina neobrađena fotografija nije svidjela.

Pjevačica Indira Levak (46) objavila je na Instagram profilu fotku na kojoj nema šminke, a nije ju ni provukla kroz filtere. 

Uz objavu napisala: " Nema filtera. Nema šminke. Nema trepavica".

Objava je privukla pažnju njezinih obožavatelja, mnogi su joj požurili podijeliti komplimente, ali nekima se Indirina neobrađena fotografija nije svidjela.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Izgledaš neprepoznatljivo. Prestani se 'furati' na prirodno. Ne stoji ti" komentirla je pratiteljica.

Indira joj nije odgovorila.  

Pjevačicu mnogi smatraju jednom od najenergičnijih osoba na estradi, no ona tvrdi da nije uvijek bilo tako. 

- Kad gledam na svoje zdravlje i kad se vratim malo unazad, to je bilo strašno. Bilo mi je teško radit koncerte, poslije njih mi je bilo mučno, imala sam migrene, nerijetko sam završavala na infuzijama - rekla je Indira u jednom intervjuu. 

Kaže da godine ne skriva. Ipak rekla je da joj je u životu 'krenulo' tek kad je upoznala supruga, poduzetnika Miroslava Levaka.

Komentirala je kako su stalno zajedno, da kod njih nema praznog hoda i da je veliki radoholičar kao i ona. Kaže da Miroslav sjedne u kombi i dogovara koncerte.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije