NIŽU SE ČESTITKE

Indira Levak proslavila rođendan pa pokazala originalan poklon koji je dobila od supruga: 'Kao da imam 25'

indira levak
Instagram
16.09.2022.
u 15:28

-49.! To je samo brojka vjerujete mi, osjećam se kao da imam 25. Još sam uvijek prpošna, blesasta i luda- govori Indira

Pjevačica Indira Levak proslavila je 49. rođendan. Poznata po svojoj zaraznoj energiji i energičnim nastupima na svom je Instagram profilu podijelila video povodom velikog dana koji je nasmijao njezine pratitelje, a koji su novu objavu iskoristili kako bi joj uputili čestitke.

-49.! To je samo brojka vjerujete mi, osjećam se kao da imam 25. Još sam uvijek prpošna, blesasta i luda- govori Indira u videu, a pokazala je i originalan poklon koji je dobila od svog supruga Miroslava Levaka.

-Zamislite da sto puta kažete svom mužu kako imate Shure mikrofon, ali i da vam treba Shure in ear (bežični sistem monitoringa za glazbenike)- govori glazbenica te je pokazala kako joj je suprug naručio veliku rođendansku tortu u obliku audio monitora, a dobila je i veliki buket omiljenog cvijeća- ljiljana.

 

''Zauvijek pobjednica'', ''Sretno ljubavi'', '''Neka je najsretniji'', ''Divna si'', ''Volimo te'', ''Kraljica estrade'', ''Sve najbolje'', ''Sretan od srca'', ''Ljepotica'', samo je dio komentara ispod objave.

Podsjetimo, ljeto je za Indiru bilo ispunjeno bilo ispunjeno nastupima diljem obale, ali i kontinenta i sve ih je odradila s velikom radošću i osmijehom iako je mjesec dana bila u bolovima. Odmor je provela na omiljenoj lokaciji, Fažani, a tada je najavila i kako će uoči rođendana malo usporiti tempo te otkrila rođendanske želje.

- Sad mi je plan malo usporiti tempo, ali i dalje popunjavati koncertni kalendar za jesen. Za rođendan bih poželjela jedno intimno-vikend- wellness putovanje! Ne planiram veliko slavlje, ali znam da će Miro kao i uvijek organizirati neko iznenađenje za mene - ispričala je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije