OTVORILA SEZONU KUPANJA

Indira Levak pozirala na plaži i u badiću istaknula bujni dekolte: 'Prekrasna žena'

Indira Levak
Instagram
23.06.2023.
u 20:35

Indira je pozirala na plaži u Fažani, gdje sa suprugom ima pet modernih apartmana koje iznajmljuje

Pjevačica Indira Levak (49) podijelila je s pratiteljima da se okupala prvi put ove sezone, a pozirala je na plaži u Fažani i to sa svojim psom. 

"Psi me nikad nisu ugrizli. Za razliku od ljudi. Marilyn Monroe", napisala je Indira uz fotografiju na kojoj pozira u crnom badiću kojim je naglasila bujni dekolte.

 

 

"Savršena", "Baš ste slatki", "Prekrasna žena", "Legendo moja", "Tako je baš", komentirali su njezini pratitelji.

Inače, Indira u Fažani ima pet modernih apartmana te ih opremila namještajem koji nastaje u njihovoj obiteljskoj proizvodnji, a najavila je i otvorenje beach bara Colonia u Istri. Beach bar nalazi se na plaži Martulina u Peroju, a veliko otvorenje na svom je Instagramu Indira najavila još na ljeto 2021. No, od tada nije ništa objavljivano na Instagram profilu bara, a što je razlog tome medijima je prošlo ljeto otkrio Željko Prišlin, inače dugogodišnji prijatelj i vjenčani kum Indirinog supruga Miroslava Levaka. Prišlin je rekao da od projekta nisu odustali.

- Prošle godine nas je zaustavila pandemija, a ove godine razlog je isključivo vrijeme. Ono nas je stislo sa svih strana pa se nadamo da će Colonia beach bar biti otvoren početkom idućeg ljeta - rekao je Željko za RTL.hr prošle godine.

O svemu se oglasila i Ines Preindl, Indirina PR menadžerica, također prošle godine. - Prošle godine smo krenuli s pripremama, ali zbog pandemije je projekt odgođen. Indiri i Miroslavu je turizam zanimljiv, a trenutačno im je u fokusu dio s apartmanima - dodala je Preindl. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije