Promjena ili ne

Indira Levak objavila kako je izgledala na početku karijere, reakcije fanova podijeljene

09.08.2020.
u 08:34

Pjevačica Indira Levak objavila je na svom Instagram profilu fotografiju koju joj je poslala kolegica Domenica. Fotka je nastala na počecima njezine karijere,koju je započela u grupi Colonia, a Indira je imala dugu, crnu kosu.

Emotivna pjevačica objavila je sliku uz post:

Jutros me draga @dome.nica nasmijala i podsjetila na vrijeme kad je ona na mom koncertu u Blatu bila kao djevojčica , a ja vatrena crnka ? Hvala ti draga moja ❤️

Eeee sad.. biti ponovo crnka ili ne ??? Reakcije fanova bile su podijeljene, neki su smatrali kako je Slavonka bolje izgledala s tamnijom nijansom kose dodajući tome kako su crnke vatrenije, dok drugi smatraju kako joj blond puno bolje pristaje. Inače, glazbenica ovog ljeta, kao ni većina pjevača, nema previše gaža, no posla ima. Sa suprugom Mirom uredila je pet elegantnih apartmana u Fažani te ih opremila namještajem koji nastaje u njihovoj obiteljskoj proizvodnji, na svoj je rad izuzetno ponosna, a i uživa raditi sa suprugom. Apartmane su kupili još prije pet godina, a unatoč činjenici da joj je glazba na prvom mjestu, s istom se strašću posvetila i unutrašnjem uređenju.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije