ZABAVLJA REPREZENTATIVCE

Indira Levak doživjela nezgodu uoči utakmice, objavila snimku sa stadiona: 'Kako iznuditi jedanaesterac'

Screenshoot
12.10.2023.
u 20:17

Dok je sa svojim timom dolazila na probu, Indira se poskliznula i pala

Glazbenica Indira Levak (50) večeras zabavlja hrvatske reprezentativce na Opus Areni u Osijeku uoči utakmice s Turskom, a s pratiteljima na Instagramu podijelila je i da je doživjela malu nezgodu na stadionu. Naime, dok je sa svojim timom dolazila na probu, Indira se poskliznula i pala.

"Dobar dan svima...", izgovarala je u trenutku kad se okliznula u čizmama na petu i pala na pod, što je vidljivo u snimci koju je objavila.  

"Mala škola kako iznuditi jedanaesterac", napisala je uz snimku.

"Treba znati i pasti", "Samo da je štikla ostala cijela", podržali su je fanovi u komentarima.

 

 

Inače, uz Indiru na Opus Areni svira i Slavonia bend.

Prošlog mjeseca proslavila je 50. rođendan i otkrila je čemu se najviše veseli u pedesetima i što joj je najvažnije za dobar život.

- Za dobar život najvažnije su razumijevanje, tolerancija i puno rada na sebi. Ništa ne bih mijenjala. Sve što je prošlo vodilo me ovdje gdje sam danas i zahvalna sam na svemu. Sretna sam i voljena. Radim ono što volim. Ostvarila sam puno onog što sam kao curica željela. Želim si samo zdravlje, a onda su sve želje ostvarive! - ispričala je u intervju za Story.

Prije tri godine, pjevačica poznata po svojim energičnim nastupima otkrila je kako ona i suprug Miroslav planiraju posvojiti dijete, a otkrila je kako njihova obitelj postala bogatija za novog člana jer je Miroslavov sin iz prethodnog braka postao otac.

- Čovjek snuje, a Bog određuje. Točno prije godinu dana naš Roberto postao je otac, otada je u naš život došao Liam i donio nam neizmjernu sreću i radost - otkrila je Indira. 

Ona i suprug ovog su lipnja proslavili devetu godišnjicu braka, a njihova ljubavna priča počela je kao prijateljstvo, a prvi susret dogodio se u teretani. Vjenčali su se 2014. godine na imanju vinarije Coner u blizini Bjelovara, a vjenčanje je bilo intimno i među uzvanicima su bili članovi obitelji i njihovi bliski. Indira je za svoj veliki i poseban dan odabrala čipkastu vjenčanicu bez rukava modne kuće Sposa, dok je Miroslav nosio klasično crno odijelo u kombinaciji s bijelom košuljom.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije