hercegovac nam otkriva:

IGRA SUDBINE Grabovac: Pratio me je anđeoski broj, a onda sam postao i vlasnik parfema "Courage 69"

Francesco Bondi
12.03.2021.
u 11:29

- Moram priznati kako mi se posljednjih mjeseci taj broj svugdje prikazuje - na ulici, u dućanu, agenciji... Shvatio sam to kao neku životnu prekretnicu i dobar znak. Gospodina Levačića pitao sam u čudu kako to da je došao na ideju broja 69, jer ni on, ali ni itko drugi nije znao za njega - kaže Grabovac

Hercegovac Josip Grabovac s talijanskom adresom koji već godinama ostvaruje velike uspjehe u svijetu mode postao je vlasnik 69 limitiranih parfema koji će uskoro biti u prodaji diljem svijeta. Naime, Dejan Levačić koji potpisuje brend Levy parfumes iz Hrvatske i vlasnik prvog parfema upisanog u Guinnessovu knjigu rekorda  (najvećeg na svijetu od čak 616 litara), odlučio je napraviti posebni parfem upravo za Grabovca i nazvati ga "Courage 69 by Josip Grabovac " . 

Grabovac za Vecernji.ba otkriva kako je došlo do te neobične suradnje. 

- Poziv gospodina Levačića dogodio se iznanada. Naime, najprije je odlučio napraviti jedan parfem posebno za mene kao dar, po mome karakteru , osjećajima i načinu života. Bio sam jako zahvalan i počašćen samom ponudnom. Na to se odlučio, kako mi je kazao, zbog moje posebne, prije svega životne, pa i radne energije, te mi je objasnio kako želi kreirati parfem koji će imati osoba koja zna njegovu bit. A onda se odlučio na seriju od 69 parfema i da upravo ja moram biti njihov vlasnik - kaže nam Grabovac.

A zašto baš 69, anđeoski broj?

- Moram priznati kako mi se posljednjih mjeseci taj broj svugdje prikazuje - od broja komentara, lajkova, na ulici , u dućanu,  na televiziji  u agenciji... Shvatio sam to kao neku životnu prekretnicu i dobar znak.  Anđeoski broj nosi jako puno poruka koje me prate već dugo vremena - govori nam Grabovac dodajući kako je nakon svega toga i gospodin Levačić u naziv parfema stavio upravo taj broj.

- Gospodina Levačića pitao sam u čudu kako to da je došao na ideju broja 69, jer ni on, ali ni itko drugi nije znao za njega. To je igra sudbine u koju vjerujem, taj broj jako je puno je utjecao na moj život - otkriva nam Grabovac.

Radi li se o igri sudbine ili ne, ne znamo, no priča je, složit ćete, uistinu zanimljiva.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije