JAKO SU BLISKI

Igor Kojić objavio fotku sa sestrom koju rijetko pokazuje, zbog njezina poteza svi su znali da se razvodi od Severine

Instagram
06.02.2022.
u 17:52

Nataša je malo prije njihova razvoda prestala pratiti Severinu na Instagramu, što javnosti niie promaknulo jer su prije bile jako bliske i objavljivale su zajedničke fotke.

Severinin bivši suprug Igor Kojić na Instagramu je otkrio da trenutno uživa u Malibuu.

Igoru je sestra, kao i ostatak obitelji, bila velika podrška tijekom razvoda od Severine, a upravo se zbog jednog njezinog poteza dalo naslutiti kako je njihovu braku došao kraj.

Foto: Instagram

Naime, Nataša je malo prije njihova razvoda prestala pratiti Severinu na Instagramu, što javnosti niie promaknulo jer su prije bile jako bliske i objavljivale su zajedničke fotke, prenosi Dnevnik.hr. 

Podsjetimo, Severina i Igor u braku su proveli gotovo šest godina, a imali su čak tri svadbena slavlja. Prvi put su slavili krajem rujna 2015. kada su se vjenčali u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u istarskim Balama. U listopadu iste godine priredili su i svadbu u Beogradu, a godinu kasnije su imali vjenčanje i u Zanzibaru.

O njihovim bračnim problemima počelo se šuškati na proljeće 2020. godine nakon što se Severina sama vratila u Hrvatsku. Zatim se mjesecima nisu nigdje pojavili skupa i prestali su dijeliti zajedničke fotke, no odbijali su išta komentirati za javnosti sve dok u kolovozu prošle godine nisu službeno potvrdili razvod.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije