DALEKO OD LUKSUZA

Hvatska pjevačica odvažila se na veliku promjenu: 'Živjet ću u kući od gline i slame'

Foto: Instagram
25.02.2019.
u 14:50

U prirodi pokraj rijeke Kupe Ivana je izgradila kućicu od gline u kojoj će uskoro živjeti sa suprugom Krunom i sinom Janom.

Ivana Banfić svoje je snove pretočila u stvarnost. Dance zvijezda 90-ih prije 11 godina prvi je put posjetila Indiju koja ju je očarala na prvu. Tamošnji način života svidio se Banfić koja je dašak Indije donijela i u Hrvatsku. 

U prirodi kraj rijeke Kupe Ivana je izgradila kućicu od gline u kojoj će uskoro živjeti sa suprugom Krunom i sinom Janom. Svojom malom oazom mira napravljenom od isključivo prirodnih materijala Ivana se pohvalila na Instagramu. 

– Da mi je netko rekao prije 11 godina kada sam prvi put posjetila Indiju i bila u pustinji Thar da ću jednoga dana živjeti u Hrvatskoj u ovakvoj kući građenoj od prirodnih materijala gline, slame, drva rekla bih mu: "Ma daj, moš si mislit!" Uskoro će naša obiteljska kućica biti gotova. U prirodi pokraj rijeke Kupe u šumici. Znakovi su svugdje oko nas, samo ih trebamo vidjeti i prepoznati što nam govore. Nekako sam mišljenja i vjerujem u to da je sve zapisano i dogovoreno tamo negdje gore – napisala je hrvatska pjevačica i pozvala svoje pratitelje da podijele s njom svoja slična iskustva.  

Brojni obožavatelji Ivani su u komentarima uputili riječi pohvale. 

– Život je savršen kad je skroman i jednostavan i kad živimo u skladu s prirodom. Mnogi ljudi to ne doživljavaju i bez obzira na materijalno što imaju i bez obzira tko su, nažalost su frustrirani i nezadovoljni. Svaka čast, Ivana, to je život i prava stvar, uživaj u životu i sve najbolje... – samo je jedan od komentara ispod fotografije.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije