Hrvatski pjevač otkrio da je drugi put postao otac! Na Instagramu objavio ime i spol bebe

Marko Tolja
Zvonimir Barišin/PIXSELL
24.09.2023.
u 16:59

Pjevač Marko Tolja (39) sa svojim je pratiteljima na društvenim mrežama podijelio sretnu vijest. Naime, Markova obitelj postala je bogatija za još jednog člana, a da je njegova supruga Ana rodila, objavio je na Instagramu.

Pjevač i član žirija showa 'Zvijezde pjevaju' podijelio je sliku s bebom. Na slici se vidi Toljina ruka i mala ruka bebe. U statusu je napisao da je sinčić zove Niko. Mnogi su mu u komentarima pisali čestitke, a među prvima mu se javila glumica Nataša Janjić

- Ajmeeeeee! Čestitam od srcaaaa - napisala je. 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Marko Tolja (@marko.tolja)

 

 

Da je njegova supruga trudna otkrio je u travnju

 - A što ima novog kod vas? - upitao je uz crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira sa sinom Marom i tada trudnom suprugom Anom kojoj se već nazirao trudnički trbuh. 

Pjevač i njegova supruga vjenčali su se u tajnosti u srpnju 2018. godine nakon sedam godina veze. Bračne zavjete izmijenili su na intimnoj svečanosti nedaleko od Labina.Vjenčanicu ekonomistice Ane kreirao je poznati dvojac eNVy room, a fotografiju s vjenčanja tada su podijelili i na svom profilu na Instagramu. Riječanin i Zagrepčanka upoznali su se potkraj 2011. na društvenim mrežama, a zaručili su se nakon pet godina veze. U veljači 2019. godine na svijet je stigao i njihov sin Maro. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije