Wawrinka šokiran

Hrvatica optužena da je spavala s igračem s kojim je igrala parove

WTA Pre-Wimbledon Party - London Donna Vekic attending the WTA Pre-Wimbledon Party at The Roof Gardens, Kensington, London.Anthony Devlin Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/PIXSELL
1/2
13.08.2015.
u 12:54

Prelijepa hrvatska tenisačica Donna Vekić našla se u novom teniskom skandalu. Naime, nakon što je isplivala priča da je 19-godišnjakinja razlog rastave braka Švicarca Stanislasa Wawrinke i njegove 10 godina starije supruge, sada je Nick Kyrgios australski tenisač verbalno isprovocirao Wawrinku kazavši mu "Kokkinakis ti je po***** curu", aludiravši na igrača s kojim je Donna Vekić igrala parove.
"Tako je razočaravajuće vidjeti sportaša i kolegu da pokaže nepoštovanje na način na koji ne možete ni zamisliti. Pasti tako nisko nije samo neprihvatljivo nego se u to teško može i povjerovati", poručio je Wawrinka kojeg je zločesti dečko australskog tenisa na kraju i pobijedio, nakon što mu je Švicarac predao meč.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije