izabrao Hrvatsku za odmor

Hollywoodska zvijezda ponovno u Dubrovniku, uhvaćen u noćnom izlasku

Foto: Grgo Jelavic/Pixsell
1/2
29.08.2020.
u 19:04

Hollywoodska zvijezda Owen Wilson i ove je godine izabrao Hrvatsku za odmor, a da se dobro provodi pokazao je i sinoć u Dubrovniku, kada je ležerno šetao ulicama grada u društvu prijatelja. Premda se pokušao sakriti tako što je na glavu stavio kapu obožavatelji su ga prepoznali, baš kao i fotoreporteri.

Podsjetimo, Owen je u srpnju prošle godine u Lijepu našu, točnije u Split i Dubrovnik, stigao je zbog snimanja filma "Bliss" sa Salmom Hayek i tada ga je Hrvatska očigledno očarala, baš kao i što je on svojom simpatičnošću očarao lokalno stanovništvo.  

Lani je na Lopudu je uživao u restoranu Dubrovnik, a osoblje restorana tada je na društvenim mrežama je podijelio dojmove o svom slavnom gostu. - Bila nam je čast služiti i upoznati istinsku zvijezdu, koju je zanimalo sve o našem 20-godišnjem obiteljskom radu. Hvala Vam jer dokazujete da još postoje osobe poput Vas, koji cijene i poštuju male ljude. Divno Vas je bilo upoznati - napisali su.

U srpnju prošle godine istražujući grad obavio je šoping u trgovini Nota Bene, a vlasnica Nina Sardi za medije je ispričala kako je Wilson u njezinom dućanu kupio marmeladu od naranče, začine i salamu od smokava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije