TIGROV SKOK

Hollywood snima igrani film o zločincu Arkanu

zeljko raznjatovic arkan
23.10.2015.
u 06:15

Igrani film 
će se snimati prema knjizi "Arkan" Vladimira Đorđevića

Srbijanski mediji su obavijestili javnost kako Amerikanci planiraju snimiti film o Željku Ražnatoviću Arkanu. Kako navode, ostvarenje će se zvati „Tigrov skok" i inspirirano je životom ovog srpskog kriminalca i ratnog zločinca, ali govorit će i o njegovoj supruzi, narodnoj pjevačici Ceci koju će navodno utjeloviti Eva Mendes, te bivšem predsjednku Srbije Slobodanu Miloševiću kojeg bi trebao igrati ni maje ni više nego Robert De Niro. No, tko će utjeloviti Arkana, još uvijek se ne zna, producenti prave kastinge, a kako ističu srbijanski mediji, jedan od glavnih kandidata je Sergej Trifunović, međutim on nije dostupan medijima vezano uz ovo pitanje. Njegov brat, također, glumac Branislav demantirao je navode da bi Sergej mogao glumiti u ovom filmu.

- To je budalaština najblaže rečeno. Sergej ne želi pričati jer nema pojma o tome - istaknuo je Trifunović. „Tigrov skok" će se snimati prema knjizi „Arkan" Vladimira Đorđevića koji je izjavio da „film jeste inspiriran Arkanovim životom". Prva klapa trebala bi pasti u veljači 2016. godine, a snimat će se u nekoliko država: Srbiji, Švedskoj, Americi i Crnoj Gori.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije