PRODUCENTICA OTKRIVA

Hoće li James Bond postati žena?

IMDb
16.01.2020.
u 16:57

Producentica Jamesa Bonda, Barbara Broccoli otkrila je da nema šanse da Jamesa Bonda ikada glumi žena.

Najnoviji, 25. po redu film iz franšize o Bondu "No Time to Die" izlazi 2. travnja, a to je ujedno i posljednji film u kojem će agenta 007 tumačiti Daniel Craig. Njega su navodno jedva jedvice nagovorili da odradi još i ovaj nastavak, iako je ranije izjavljivao "da bi si radije prerezao žile". Već godinama se priča i da bi Jamesa Bonda mogao utjeloviti neki glumac druge boje kože, ali i žena!

Barbara Broccoli, producentica filmova o Bondu, u velikom intervjuu za Variety, otkrila je da ipak nema šanse da tog legendarnog tajnog agenta glumi žena.  - Može biti bilo koje boje kože, ali on je muškarac. Vjerujem u stvaranje novih jakih ženskih likova, ali ne sviđa mi se pretjerano ideja da žena odjednom igra muški lik. Mislim da su žene puno zanimljivije od toga - rekla je Broccoli. 

Prošle godine šuškalo se da će novi Bond možda biti Idris Elba, ali i glumica Lashana Lynch, no saznalo se da će Lynch u novom nastavku zapravo biti agentica koja je preuzela Bondov broj "007". 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije