DEHIDRIRALA

Hitna pomoć odvezla Mariah Carey na infuziju u bolnicu

mariah
03.12.2015.
u 10:32

Nakon nastupa Mariah Carey požalila se suradnicima da se ne osjeća dobro, pa su ju odvezli kući, a u srijedu je završila u bolnici na infuziji

Mariah Carey u srijedu završila je u bolnici na infuziji, a prva izvješća govore o jakoj prehladi. Navodno je toliko dehidrirala da je u bolnicu morala biti odvezena automobilom hitne pomoći. U utorak navečer poznata je pjevačica jednog od najvećih božićnih hitova svih vremena, nastupala u New Yorku.

Nakon nastupa požalila se suradnicima da se ne osjeća dobro pa su ju odvezli kući. Sutradan je stanje bilo još mnogo gore pa je završila u bolnici gdje su joj infuzijom davali vitamine i potrebnu tekućinu. U subotu bi se trebala pojaviti u New Jerseyu, na velikom koncertu koji organizira Busta Rhymes.

Očekuje se da će Mariah, inače i majka dvoje djece, biti bolje i pjevati na toj svečanosti. Njezin spomenuti božićni hit, 'All I Want For Christmas Is You’, prvotno objavljen još 1994., ovih dana ponovo ulazi u vrhove prestižnih top lista, pa i prodaje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije