izgleda fantastično

Heidi Klum objavila selfie u toplesu no svu pažnju ukralo je njeno lice bez šminke

11.05.2018.
u 16:36

U devedesetima je bila jedna od najtraženijih supermodela, a i u 44. godini izgleda fantastično.
 
A Heidi Klum sada nas je na svom Instagramu još jednom podsjetila zašto su iza nje desetljeća uspješne manekenske karijere, kao i da još ni približno nije spremna za mirovinu. Atraktivna Njemica je na društvenoj mreži objavila izazovni selfie na kojem pozira bez grudnjaka, no svu pažnju s bujnog poprsja skrenulo je njeno lice bez trunke šminke.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Iako se manekenka omotala šarenim ručnikom, jasno se vidi da je u toplesu, no najviše komplimenata dobila je na račun svog mladolikog izgleda. Nije se čak trebala ni počešljati da bi u manje od dana njena fotka skupila preko 100 tisuća lajkova. A sada nam je i puno jasnije zašto je pronašla 16 godina mlađeg dečka, jer i sama tako izgleda, piše Index.hr. 
 
Podsjetimo, početkom travnja ove godine, Heidi je poljupcima na odmoru u meksičkom Cabu potvrdila vezu s 28-godišnjim glazbenikom Tomom Kaulitzom, članom boy benda Tokio Hotel, s kojim ljubav očito cvjeta jer manekenka blista.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije