pokazao sve

Hauser oduševio obožavatelje: 'Odmaram doma sa suprugom'

Dusko Marusic/PIXSELL
28.08.2019.
u 16:00

Ljubavni život najpoznatijeg hrvatskog violončelista Stjepana Hausera itekako je zanimljiv široj javnosti. Nakon prekida s pjevačicom Jelenom Rozgom povezivali su ga s kolegicom Lolom Astanovom, a sada je pokazao za koga je zapravo oženjen.

Bio je zaručen za pjevačicu Jelenu Rozgu, a onda su nakon dvije i pol godine prekinuli zbog nepomirljivih razlika. Od tada je viđen u društvu mnogo zgodnih žena, no Stjepana Hausera povezivalo se najviše s pijanisticom Lolom Astanovom.

Atraktivna 34-godišnjakinja iz Uzbekistana vrlo je bliska s Hauserom, no izgleda da hrvatski glazbenik ipak više voli nešto drugo, piše Tportal.hr. 

Naime, ispod najnovije objave na društvenim mrežama i sam se našalio na račun svog ljubavnog života i poručio: 'Odmaram doma sa suprugom'.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Držeći u ruci svoje violončelo, sjedeći na travi ispred svoje luksuzne vile u Puli, Stjepan je pod 'ženu' mislio upravo na voljeni instrument od kojeg se ne odvaja.

'Prekrasna je, savršeno se uklapa u ovu pozu', 'Prekrasan ste par', 'Spoznaja da ste u braku, slama mi srce', 'Ja želim biti tvoja supruga', samo su neki od komentara ispod objave.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije