PRAVI RAZLOG

Harry i Meghan sele se u novu rezidenciju zbog svađe s važnim članom kraljevske obitelji

Foto: DPA/Pixsell
1/2
24.11.2018.
u 18:18

- Prvotni plan Harryja i Meghan je bio da se presele u jedan od stanova u kraljevskoj palači. Ali pojavile su se određene tenzije među braćom. I sada ne žele živjeti u blizini Williama i Kate, žele biti samostalni - kazao je izvor za The Sun.

Princ Harry i Meghan Markle sele se iz Kensingtonnske palače u svoj novi dom u Frogmore Cottageu, a tamo će odgajati svoje prvo dijete, objavila je Kensingtonska palača.  

- Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa preselit će se u Frogmore Cottage početkom sljedeće godine, dok će se pripremati za rođenje svog djeteta. Par je živio u Nottingham Cottageu od zaruka prošle godine. Windsor je posebno mjesto za njih i zahvalni su što će njihova službena rezidencija biti u sklopu tog posjeda. Njihovi radni uredi i dalje će biti u Kensingtonskoj palači - piše u službenoj objavi Kensingtonske palače. No, po pisanju The Suna, pravi razlog selidbe je svađa prinčeva Williama i Harryja.  

- Prvotni plan Harryja i Meghan je bio da se presele u jedan od stanova u kraljevskoj palači. Ali pojavile su se određene tenzije među braćom. I sada ne žele živjeti u blizini Williama i Kate, žele biti samostalni - kazao je izvor za The Sun. Harry i Meghan su u renovaciju dosadašnjeg doma uložili čak 1,3 milijuna funti, no na kraju će svejedno otići u Frogmere, imanje koje je izgrađeno još 1792. godine, a koje im je poklonila kraljica Elizabeta II.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?