KRALJEVSKI PAR

Harry i Meghan potpisali veliki ugovor s Netflixom! Evo što će sve raditi

Danny Lawson/PA Images/PIXSELL
02.09.2020.
u 19:09

- Naš fokus bit će na stvaranju sadržaja koji informira, ali i daje nadu. Kao novim roditeljima važno nam je i stvaranje inspirativnog obiteljskog programiranja - kazali su Harry i Meghan u izjavi

Prince Harry i Meghan Markle potpisali su veliki ugovor s Netflixom. Kako piše Mirror, kraljevski par osnovao je producentsku kompaniju i potpisao višegodišnji ugovor s jednim od najpoznatijih streaming servisa. Njihova tvrtka proizvodit će dokumentarce, dječje filmove, i druge programe, a vojvoda i vojvotkinja od Sussexa pisat će scenarije.

- Naš fokus bit će na stvaranju sadržaja koji informira, ali i daje nadu. Kao novim roditeljima važno nam je i stvaranje inspirativnog obiteljskog programiranja - kazali su Harry i Meghan u izjavi. 

- Nevjerojatno smo ponosni što su Netflix odabrali za svoj kreativni dom i uzbuđeni smo što s njima pričamo priče koje mogu pomoći u izgradnji otpornosti i povećanju razumijevanja za publiku u cijelom svijetu - kazao je Ted Sarandos, Netflixov glavni direktor za sadržaj.

Dogovor dolazi manje od godinu dana nakon što je par odstupio od uloge viših kraljevskih članova i odselio se iz Velike Britanije. Preselili su se u Los Angeles sa sinom Archiejem, gdje se čini da u potpunosti prihvaćaju holivudski način života.

Još nije poznato koliko će par sklopiti posao, ali smatra se da bi to mogao biti velik novac, s obziromd a se radi o višegodišnjem ugovoru za Netflix. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?