BURAN PRIVATNI ŽIVOT

Haris Džinović bijesan zbog kćerina ljubavnog izbora: Nije podržao vezu s nogometašem, a sada ljubi srpskog repera

01.09.2022.
u 15:40

Kći legendarnog pjevača Harisa Džinovića (70) i dizajnerice Meline Džinović (41), Đina Džinović (18) postala je prava zvijezda na društvenim mrežama gdje ju prati više od 150 tisuća ljudi, a sada je pažnju privukla ljubavnim životom. Naime, Đina se viđa s poznatim srpskim reperom Mihajlom Veruovićem Voyageom, a njezin otac navodno nije zadovoljan njezinim odabirom.

Voyage je mladi beogradski glazbenik koji je slavu stekao nakon suradnje s pjevačicom Breskvicom s kojom  je bio i u vezi tri godine, a obožavatelji su pratili svaki njihov korak.  Regionalni mediji sada su se raspisali da je Đina već nekoliko mjeseci u vezi s mladim srpskim reperom . O njihovoj vezi nije govorila, no jednom prilikom je otkrila kako su kao ''brat i sestra'' te da se vole družiti, no čini se kako je prijateljstvo preraslo u nešto više. Prolaznici su ih vidjeli zagrljene u jednom restoranu u Gardošu, a potom su viđeni u šetnji Zemunom. Đina i Voyage pokušali su sakriti svoju vezu zbog Harisove ljutnje, ali i zbog brojnih obožavateljica. Haris je nakon vijest o njihovoj vezi tražio da odmah prekine vezu s mladim glazbenikom, a poznato je i kako je jedva prihvatio i njezinog bivšeg odabranika, nogometaša Andreja Đurića.

Glazbeniku se ne sviđa da mu kći izlazi s javom osobom kao ni javno eksponiranje veze. Kako piše Blic, upravo je zato Voyage  rekao da im priče o njima stvaraju probleme, jer oni imaju obitelji i prezimena koje stoje iza njih i čiji obraz moraju sačuvati. -Svima koji su se te noći zatekli na Gardošu bilo je jasno da su njih dvoje u vezi, daleko je to od prijateljstva. Poslije romantične šetnje oni su, držeći se za ruke, došli u restoran. Sjedili su jedno pored drugog, često su se grlili, a u jednom trenutku pao je i poljubac. Bili su baš opušteni, jer je lokal bio skoro prazan- rekao je izvor za Novosti Magazin. Đina redovito pratitelje razveselili svojim atraktivnim fotografijama na kojima pozira u skupocjenim odjevnim komadima. Na TikToku  ju prati preko 100 tisuća ljudi dok je na Instagramu ta brojka više od 50 tisuća pa je tako nedavno podijelila djelić luksuzne vile u kojoj s obitelji živi u Beogradu. Inače, Đina dugo vremena nije smjela imati profile na društvenim mrežama jer joj je to zabranila majka, no na kraju je popustila njezinim molbama.

- To je svakodnevno moljakanje da im se to dopusti, pošto su oni jedini u društvu koji to nemaju, ali ja sam im rekla svoje obrazloženje. Na Instagramu svi imaju trbušnjake, svi su na Maldivima, svi imaju Rolex i Hermes torbu i nitko nije tamo na fakultetu. Ja nisam vidjela nijednu sliku na Instagramu da je netko u biblioteci ili da netko uči. Ja se držim stava da je to u njihovim godinama veliko zlo i da im ne treba biti dostupno- otkrila je svojedobno Melina.

O društvenim mrežama svoje kćeri u intervjuu za Avaz progovorio je i njezin otac Haris te priznao kako nema ništa protiv objava koje dijeli na društvenim mrežama. - Ona je lijepa djevojka, ne treba se fotografirati kao starlete, niti to radi. Bitno je da je sve što radi, radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, obitelji i kakav dojam ostavlja na druge - rekao je glazbenik. Podsjetimo, Haris i Melina vjenčali su se 2014. godine u Dubrovniku nakon 11 godina veze, a zajedno imaju dvoje djece: Đinu i Kana.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije