Pred 200 odabranih

Hari Mata Hari u Studiju BHRT-a stvorio vrhunsku emociju

20.10.2016.
u 10:00

Hari Mata Hari nastupio je u intimnom ozračju pred 200 odabranih ljubitelja glazbe u okviru projekta Studija 2 Muzičke produkcije BHRT-a.

Na koncertu, koji je trajao oko 80 minuta, predstavljeno je nekoliko skladbi s njegova novog albuma “Ćilim” te stariji hitovi u posebnim aranžmanima za ovu priliku.

Publika je svaku pjesmu ispraćala s oduševljenjem, a Hari, zadovoljan konceptom i ozračjem na koncertu, poručio je kako je to jedna od najboljih stvari koje se događaju u posljednja dva desetljeća na bosanskohercegovačkoj sceni te da je otvoren prostor i za nove generacije koje trebaju iskoristiti ovu priliku.

Nakon dva uspješna koncerta Erogenih zona i Konvoja, Hari Mata Hari otvorio je novu sezonu Studio 2 projekta. Koncerti su posebni jer se odvijaju u profesionalnom akustičnom prostoru osiguravajući pravi užitak. Organizatori su, zbog sveukupnog boljeg učinka, ograničili broj posjetitelja. To su koncerti kakvi se rijetko događaju i samo su za one koji uistinu vole glazbu onih koji nastupaju.

Svi koncerti izravno se prenose preko BH Radija 1 i može ih se slušati bilo gdje na planetu preko interneta.

Uz to, BHT1 snima sve koncerte i naknadno ih prikazuje. Kao konačni učinak sve se snima višekanalno studijski te će koncerti biti službeno objavljeni kao digitalna izdanja Studija 2 Live.

Iz Muzičke produkcije najavljuje se idući koncert koji će se održati 29. studenoga nastupom Damira Imamovića i Sevdah Takhta.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije