Glazbenica

Hana pokazala trudnički trbuščić i oduševila obožavatelje

hana huljić
24.06.2022.
u 09:26

Domaći glazbenici Hana Huljić (31) i Petar Grašo (46) za mjesec dana postat će roditelji, a Hana je na Instagramu fanove iznenadila fotografijom na kojoj je pokazala trudnički trbuščić. 

Hana je pozirala na zagrebačkom Tomislavcu, gdje je će se u subotu izvesti sakralni pop-koncert "Misa Mediterana", koju je napisala s ocem Tončijem.

Glazbenica je obukla ljetnu haljinicu s visokim prorezom u kojoj je, osim trudničkog trbuha, pokazala i vitke noge te je oduševila sve redom.

"Prezgodna", Lijepa, nježna, mlada trudnica", "Predivna Hana", neki su od brojnih komplimenata.

Hana i Grašo trebali bi postati roditelji za mjesec dana. Kako doznaje RTL Exkluziv, termin poroda je 23. srpnja, a Hana će roditi djevojčicu, za koju su odabrali ime Alba.

Zanimljivo je da Petar vjerojatno neće moći prisustvovati porodu, budući da tog dana nastupa na Fusion Festivalu, čiji je direktor Hanin brat Ivan.

Podsjetimo, Hana i Grašo vjenčali su se 19. veljače ove godine u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a sve su popratili i fotografi koji su ih čekali ispred crkve i restorana u kojem se održavalo svadbeno slavlje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije