NA INSTAGRAMU

Halle Berry oduševila svojom nevjerojatnom linijom u bikiniju, pratitelji: ''Ti imaš 55 godina? Nemoguće'

Halle Berry
Foto: PA/Pixsell
1/3
27.02.2022.
u 18:47

Glumica je objavom fotografija na kojima sa svojim trenerom trči na plaži najavila projekt koji treba inspirirati i potaknuti njezine pratitelje na zdraviji život.

Glumica Halle Berry (55) na svojem je Instagram profilu najavila svoj novi projekt, a to je učinila fotografijom u bikiniju koja je istaknula njezinu savršenu figuru.

Glumica je najavila projekt koji treba inspirirati i potaknuti njezine pratitelje na zdraviji život.

Foto: Instagram

- Pogodite što? Fitness petak se vraća! Peter Lee Thomas i ja smo otišli s posla i nismo se vidjeli neko vrijeme, ali vratili smo se i spremni smo vam pružiti više Fitness Petak zabave i savjeta i da vas nastavimo poticati na vašem fitness putu - napisala je u opisu fotografije na kojoj glumica i trener trče plažom.

- Nema isprika, imaš tjedan dana da se pripremiš! Ponovo okrenimo i postanimo fit zajedno! Sretan fitness petak - napisala je te dodala da vjeruje kako se svi mogu pokrenuti i promijeniti svog život na bolje.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije