otkriva tajne izgleda

Halle Berry daje 'instrukcije' iz joge: 'Rastezanje je jako bitno'

Instagram
04.03.2018.
u 19:12

Ovo je jedna od mojih omiljenih poza u jogi. Osjećam se pet centimetara duža nakon ovog istezanja, istaknula je glumica Halle Berry (51) pokraj fotografije koju je objavila na društvenoj mreži. Oskarovka je odlučila podijeliti s obožavateljima tajnu svog izgleda te je objasnila kakve vježbe ona radi i što joj je najvažnije., prenosi 24sata.hr. 

Fitness nije samo trčanje, podizanje i udaranje. Za mene, biti atletski građena i u super formi je također istezanje, disanje i postizanje mirnoće - napisala je Berry. Dodala je kako joj istezanje daje dugotrajne mišiće, savitljivija je i pomaže joj da izbjegne ozljede. Glumica je usto 'izazvala' svoje obožavatelje da podijele svoju omiljenu joga pozu, a ohrabrila ih je i ako ju nemaju da ju potraže te da joj jave kako se osjećaju nakon što je naprave. Fanove je objava oduševila te su pohvalili njezin izgled i gipkost. 

- Ti si bezvremenska ljepotica. Ovo je izvanredna vježba. Ja sam upola mlađa od tebe i ne mogu jednu, a kamoli obje noge tako podići - komentirali su. Zahvalili su Berry se što ih je podsjetila na važnost rastezanja na tako lijep način i dodali kako ih inspirira te da će što prije isprobati njezinu omiljenu pozu. 

- Moram odraditi tu vježbu odmah danas. Zadivljuješ me, Halle - istaknula je jedna obožavateljica. Berry, koja zadnjih nekoliko tjedana dijeli savjete za vježbanje preko društvenih mreža, trenutačno je slobodna nakon što je bila u nekoliko mjeseci u vezi s britanskim glazbenim producentom Alexom da Kidom (35). Nakon prekida je objavila kako je 'završila s ljubavi' i da uživa u slobodi te vremenu za sebe. 

- Provodim puno vremena djecom i uzimam si vremena za razmišljanje  kako napraviti neke drugačije izbore kada je riječ o muškarcima - objasnila je Berry. Dodala kako je ta samoća dragocjena za nju jer je shvatila da je neustrašiva budući da je prošla kroz tri razvoda. 

- Bilo me strah raspada braka, ali sam se radije suočila s time nego da budem nesretna - istraknula je Amerikanka. Glumica iz veze s kanadskim modelom Gabrielom Aubryjem (41) ima kćer Nahlu Arielu (9), a u braku s kolegom Olivierom Martinezom (52) dobila je sina Macea Roberta (4). Bila je udana i tri godine za bivšeg bejzbolaša Davida Justicea (51) te od 2001. do 2005. za pjevača i tekstopisca Erica Beneta (51).
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije