MALO JE (PRE)KRATKA

Haljina koju je Melania Trump odjenula na božićnu misu šokirala javnost

Melanie
26.12.2016.
u 09:46

Zagonetke i sladoled za Baracka Obamu i njegove kćeri na Havajima, misa na Floridi za obitelj Trump: predsjednički božićni vikend odvijao se daleko od politike, iako se Donald Trump nije mogao suzdržati baš čitavo vrijeme, prenosi Net.hr

Obama je u društvu kćeri Sashe i Malie napustio u subotu rezidenciju za odmor kako bi ručao u restoranu a potom posjetio Waikiki Breakout, poznatu turističku atrakciju gdje igrači budu zatvoreni u prostoriji na sat vremena rješavajući mozgalice. Po medijima, obitelj Obama uspjela je izaći iz prostorije 12 sekundi prije isteka vremena.

Predsjednička povorka potom se zaustavila radi kušanja sladoleda. Prva dama Michelle nije sudjelovala u izlasku jer je imala druge zakazane aktivnosti.

Nekoliko tisuća kilometara dalje od njih i gotovo u istom trenutku zbog razlike u vremenu, Donald i Melania Trump prisustvovali su u subotu navečer božićnoj misi u episkopalnoj crkvi Bethesda-by-the-Sea, blizu Palm Beacha, gdje provode božićne blagdane. Buduću prvu damu mnogi su mediji, ali i dio javnosti, osudili zbog, prema njima, prekratke haljine koju je Melanija odjenula. Smatraju kako nije bila nimalo primjerena crkvi.

U toj su se crkvi budući stanovnici Bijele kuće vjenčali 2005. Vjernici su Donalda i Melaniju dočekali uz glasne ovacije.

Budući predsjednik ipak se nije mogao suzdržati da ne misli na posao, te je poslao tweet vezan uz razmirice s informativnim programom američke postaje NBC News, a potom i o usvajanju UN-ove rezolucije nepovoljne za Izrael.

Oba predsjednika objavila su tweetove čestitajući Božić, Trump sa svojom slikom pred borom, Obama sa slikom obitelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije