NAJBOLNIJE TEME

Halid Bešlić: 'Žena mi je imala tumor i nismo mogli imati više djece. Nemam više s kime popiti kavu'

12.02.2024.
u 16:02

Ovaj put odlučio je s javnosti podijeliti nekoliko detalja, a osvrnuo se i na odnos sa suprugom Sejdom s kojom je u braku već više od 40 godina. Pjevač je otkrio kako su se i gdje upoznali, te što su sve morali prebroditi tijekom niza godina zajedničkog života

Glazbenik Halid Bešlić svoj privatni život inače brižno čuva od javnosti. No ovaj put je odlučio podijeliti nekoliko detalja s javnosti, a osvrnuo se i na odnos sa suprugom Sejdom s kojom je u braku već više od 40 godina. Pjevač je otkrio kako su se i gdje upoznali, te što su sve morali prebroditi tijekom niza godina zajedničkog života. 

– Ženu nisam upoznao na nastupu. U jednoj kavani gdje sam nastupao, na ulazu u Sarajevu... tu je radila moja svastika, bila je kuharica, i ona me je upoznala sa ženom. Ona nije izlazila po kavanama. Kada smo se upoznali, vidio sam da je to to, zabavljali smo se pola godine i odmah poslije toga smo se vjenčali. Eto, tolike godine funkcioniramo i dan danas. Bilo je teških godina u našem odnosu, ali sve smo prebrodili. Kada smo bili mlađi, to je nekako i normalno – izjavio je Halid za Kurir. 
Otkrio je kako je njegova supruga imala tumor na jajniku.

– Nisam osjetio trenutak kada sam bio otac. Imam samo jedno dijete. Moja žena imala je problema s jajnicima i zbog toga nismo mogli imati još djece. Imala je tumor na jajniku, to smo riješili operacijom i to je bila posljedica. Njima nikad ništa nije nedostajalo... Stalno sam putovao, radio... ne možete se baviti glazbom, a da budete stalno u kući, zato kažem da nisam osjetio te trenutke na pravi način.

Kaže da mu nedostaju neki kolege te da nema s kim popiti kavu. 

– Mladost mi nedostaje! Vrijeme prolazi... to se neće vratiti, ali mi mladost nedostaje. Što se tiče kolega, mnogi mi nedostaju... Moja generacija nas polako napušta, nemaš sada s kim popiti kavu. Ima tu onih mlađih, ali ne ide da ja budem s njima. Najviše mi nedostaju Kemal Monteno i Davor... s njima sam bio jako blizak. Rastao sam se s njima. Mi smo bili kafanski ljudi, nedostaju mi... – rekao je pjevač sa sjetom u glasu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije