NISU OČEKIVALI KAMERE

Grašo i Hana nakon dugo vremena viđeni zajedno u javnosti, uživali su u šetnji s kćerkicom Albom!

08.04.2023.
u 18:06

Petar Grašo i Hana Huljić snimljeni su u šetnji s kćeri Albom koju su izveli na splitske ulice.

Petar Grašo i njegova supruga Hana Huljić iskoristili su sunčani dan i prošetali su s kćerkicom Albom ulicama Splita, gdje nisu promakli niti znatiželjnim sugrađanima.

Petar i Hana snimljeni su u šetnji s malenom Albom koju je je ponosni tata vozio u ružičastim kolicama po splitskoj lučici.

"Proljetna šetnja u mirnoj splitskoj lučici. Grašo i njegova supruga iskoristili su prohladan, ali sunčan dan da izvedu svoju djevojčicu u šetnju",rekao je čitatelj 24 sata koji je zatekao i snimio slavne roditelje u šetnji.

Hana je za šetnju obukla svjetle hlače i kratku kožnu jaknu, dok je Petar odabrao nešto tamniju kombinaciju, a oboje su poglede sakrili iza sunčanih naočala.

Nedavno je splitski modni dizajner Jurica Pirić, koji već godinama odijeva majku i kćer Vjekoslavu i Hanu Huljić, otkrio kako je izgledalo slavlje krštenja malene Albe te koja priča stoji iza Hanina drugačijeg stila koji nosi.

''Huljići su mi zaista jedna od dražih obitelji, jednostavni su i ne kompliciraju. Već znam i Hanin i Vjekoslavin stil, sve je išlo prirodno i prepustile su nam se, bile su samo na jednoj probi. Vjekoslava je nosila haljinu od plavog baršuna, vrlo trendi, s prorezom i pojačanim ramenima. Hanina haljina bila je u duhu 50-ih, od brokata, to su stilovi koji im stoje, bez puno filozofije'', rekao je Jurica za Gloria.hr.

A ispričao je i kako je izgledalo slavlje u splitskom restoranu održano u veljači.

''I sama proslava krštenja bila je baš kao i oni, jednostavna, decentna, ukusna. Hana i Petar nisu pjevali, svirao je bend, neka se i oni malo zabavljaju. Sve je bilo jako lijepo, prava obiteljska zabava", otkrio je tada.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije