FILM 'GENERAL'

Gotovininu prvu ženu glumi atraktivna Njemica Jasmin Lord

Foto: Branko Hrkač, Mario Đurđan
1/2
26.05.2017.
u 09:45

Na setu u Splitu ekipi filma i serije o životu Ante Gotovine pridružila se i američka zvijezda Armand Assante koji glumi Ximenina djeda.

U filmu o generalu Anti Gotovini ulogu njegove prve supruge Ximene tumači njemačka glumica kolumbijskog podrijetla Jasmin Lord. Rođena u Stuttgartu, a poznata je po filmu “Bullyparade: Der Film”.

Ximenina djeda Andreasa u “Generalu” tumač 67-godišnji američki glumac Armand Assante. Naime, kruže mnoge priče o ljubavnom životu Ante Gotovine, pa tako i ta da je imao samo dvije prave, bivšu suprugu Ximenu i sadašnju Dunju. Spominje se da je Ximena, punim imenom Ximena Dalel Soler, bila novinarka kada se upoznala s Gotovinom nakon njegova izlaska iz Legije stranaca, kad je počeo raditi kao instruktor specijalaca za francusko ministarstvo obrane u Južnoj Americi. Ximena je Anti rodila kćer koja ima 27 godina, a danas ona ima i sina Alejandra.

Film o životu generala, kojeg tumači Goran Višnjić, snima se do kraja svibnja u Splitu i Biogradu, a početkom lipnja ekipa se seli na Pag, gdje će se snimati, doznajemo, akcijske scene iz vremena Antine službe u Legiji stranaca. Snimat će se i na Kornatima, pa u Rijeci, a početkom srpnja seli se u Francusku. Planirani kraj snimanja je 14. srpnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije