slavna pjevačica

GOSTOVALA U POPULARNOJ EMISIJI: Neda Ukraden u 73. godini iznenadila izgledom

neda ukraden
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
1/3
23.10.2022.
u 18:17

Regionalna pjevačica Neda Ukraden (72) se nedavno pojavila u srpskoj emisiji 'AmiG show'. Za tu je priliku odabrala crne hlače, crnu majicu te sako na šljokice. Kosu je svezala u visoku punđu. 

Unatoč godinama na mirovinu ni ne pomišlja. Nedavno je u intervjuu za Story progovorila o ljubavi.

'Kod mene je velik problem posao kojim se bavim, a koji je bio apsolutna smetnja svakoj dosadašnjoj vezi. Činjenica da ste jako često odsutni od kuće zbog posla, da ste stalno okruženi zanimljivim ljudima mnogima je nesavladiva smetnja, nešto s čime se i puno jači karakteri i ličnosti nisu mogli nositi. Ali nisam primijetila da netko nedostaje. Uostalom, vidite kako je malo uspješnih brakova na estradi. Ako su iskreni, naravno', priznala je.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL

Dotaknula se i što traži u muškarcu. 'Pamet, duh, prijateljstvo, podršku, odanost obitelji. I, naravno, pojavu i ponašanje kojih se neću stidjeti. Too much? Vjerojatno', dodala je.

Zanimljivo je da joj se već godinama udvaraju i mlađi muškarci. 'Pitanje godina je pitanje duha i energije. Neki su stari i sa 30, 40 godina. Udvaraju mi se mlađi jer prepoznaju moju energiju koja je sličnija njihovoj. Što je normalno, jer se i stariji muškarci udvaraju i vjenčaju sa znatno mlađim ženama. Ne vidim da to nekome smeta', rekla je.

Besprijekornu liniju održava koncertima. 'Kad kažem da je život za ženu poput mene počeo tek nakon 55 - 60 godina, morate mi vjerovati. Ako ste uspjeli sačuvati zdravlje i živce, ako ste stvorili obitelj i bavite se poslom koji volite - onda ste na pravom putu da, sami ili u paru, uživate u životu punim plućima tek u zrelosti. Raščistite sa zabludama, lažnim prijateljima, kompleksima. Tada već imate dovoljno pameti i iskustva, ali i još volje i želje da uživate, što je odličan motiv. I ni slučajno se nemojte predati i ne dopustiti ni mužu ni bilo kome, posebno modnim blogerima i raznim ‘stručnjacima’, da vam naruše samopouzdanje', objasnila je Neda za Story.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije