GLUMAC UPOZORIO

Goran Višnjić našao se na meti prevarantice: 'Čuvajte se ovog šu*ka'

goran višnjić
Dusko Jaramaz/Pixsell
15.12.2021.
u 08:54

Ova osoba (tako nježna prema bebi na fotografiji) pokušava prevariti vas (moje sljedbenike) slanjem izravnih poruka, tražeći stvari od vas i pretvarajući se da je moj pomoćnik. Ignorirajte ovu osobu ili bilo koga drugoga tko vam govori da je povezan sa mnom na bilo koji način - napisao je Višnjić

Šibenski glumac Goran Višnjić (49) na Instagramu je upozorio pratitelje na činjenicu kako se njegovo ime već neko vrijeme zlorabi na društvenim mrežama. Glumac je objavio profil nepoznate žene, koja se predstavlja kao njegova asistentica i u to ime traži financijska sredstva.

- Čuvajte se ovog šup*ka. Ova osoba (tako nježna prema bebi na fotografiji) pokušava prevariti vas (moje sljedbenike) slanjem izravnih poruka, tražeći stvari od vas i pretvarajući se da je moj pomoćnik. Ignorirajte ovu osobu ili bilo koga drugoga tko vam govori da je povezan sa mnom na bilo koji način. PRIJAVI ILI BLOKIRAJ... Oprostite što moram ovo objaviti, ali mnogi od vas su mi pisali u DM-u o ovom bijednom parazitu spletkarenja - napisao je Višnjić i objasnio kako je to njegov jedini profil i tako će ostati.

Podsjetio je da plava kvačica pokraj njegovog profila znači kako se radi o verificiranom profilu. 

Podsjetimo, Višnjić se s obitelji prošle godine preselio iz Amerike u Veliku Britaniju kako bi bio bliže Hrvatskoj, svojim roditeljima i kćeri koja živi u njegovom rodnom Šibeniku.

Goran nastavlja glumiti u Hollywoodu, a nedavno je objavljeno da je dobio ulogu u nastavku "Hellraisera" (Gospodari pakla). Riječ je o remakeu kultnog britanskog horora iz 1987. godine koji se i danas smatra klasikom.

Glavnu ulogu u filmu tumačit će  američka glumica i model Jamie Clayton (43), dok će se u ostalim ulogama uz Višnjića naći i Odessa A'zion, Brandon Flynn, Drew Starkey, Adam Faison, Aofe Hinds, Hiam Abbass, Selina Lo. Film režira David Bruckner, po scenariju Bena Collinsa i Lukea Piotrowskog.

Potvrđeno je i da se Clive Barker, autor novele 'Pakleno srce' prema kojem je sniman original, pridružio projektu kao producent. Baker je za strane medije kazao kako će novi film odati počast  klasiku iz 80-ih, ali će radnja biti prilagođena novom vremenu i okolnostima. 

Njegovu objavu možete pogledati OVDJE

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije