Glumac o svojoj ulozi

Goran Bogdan: Znam opasne ljude koji su mi dobri prijatelji

Goran Bogdan
The Last Panthers
17.03.2016.
u 15:19

Glumac igra opasnog srpskog kriminalca i kradljivca dragulja Milana Čelika. Šest epizoda snimali su osam mjeseci jer je švedski redatelj Johan Renck pravi perfekcionist

U akcijskim scenama sam uživao. Bile su mi poput igre, a najteže mi je bilo snimati psihološke scene sa Samanthom Morton. Strepio sam hoću li joj moći parirati, kaže Goran Bogdan (35) o ulozi u novoj seriji 'Posljednje pantere'.

Glumac igra opasnog srpskog kriminalca i kradljivca dragulja Milana Čelika. Šest epizoda snimali su osam mjeseci jer je švedski redatelj Johan Renck (49), koji je snimao spotove Madonni i Davidu Bowieju, pravi perfekcionist, piše 24sata.hr.

Zaobišao mračne kafiće

Bogdanu nije bio problem pripremiti se za ulogu jer je odrastao među sličnim ljudima. Zato zbog serije nije morao obilaziti mračne kafiće u kojima se često okupljaju krimosi, nego se pripremao iz vlastitih iskustva s njima.

– Lokalni negativci meni nisu opasni likovi. Opasni su jer žive na rubu, prijete našoj komociji i ne poštuju pravila. Znam ljude koji su drugima opasni, a meni su ipak dobri prijatelji. Osim toga, nisam ni glumio opasnog kriminalca, nego muškarca sa širokim spektrom osobina, koji ima prošlost i probleme - kaže Goran.

Nije mu mrsko putovati

Dodaje kako bi se zbog slične i kvalitetne uloge čak odselio iz Hrvatske. Svoj dom, kaže, nosi u srcu, a zbog posla bi mogao živjeti bilo gdje.

- Malo je toga što neću napraviti za ulogu. Putovanja su dio posla. Kao što je legendarni boksač Mate Parlov jednom rekao, i ja se smatram građaninom svijeta - rekao je Bogdan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije