Godine su učinile svoje: Ovako danas izgleda čuvena Pipi Duga Čarapa (foto)

08.08.2023.
u 17:03

Pipi Duga Čarapa danas izgleda potpuno drugačije, da li biste je prepoznali? 

Pipi Duga Čarapa jedna je od najpoznatijih književnih ličnosti švedskog pisca Astrida Lindgrena

Crvenokosa, neustrašiva devojčica sa pegama i pletenicama koja ne pridaje veliki značaj pravilima ponašanja i ima hrabrosti da se suprostavi odraslima odavno je osvojila srca publike. 

Photo by Film Publicity Archive United Archives via Getty Images

 

Pipi Duga Čarapa živi bez roditelja, a verni prijatelji su joj Tomi i Anika. Glavnu ulogu u istoimenoj seriji koja je snimljena pre pre decenija tumačila je desetogodišnja Šveđanka Inger Nilson

Slavna glumica rođena je 4. maja 1959. godine, a na njenim fotografijama i dalje se vidi odraz one vesele i razigrane devojčice. Iako je riđa kosa koja je bila njen zaštitni znak ofarbana u plavo, osmeh i pegice je odaju.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by elly caturano (@ellycaturano)

Inger Nilson danas radi kao sekretarica u Stokholmu i potpuno je posvećena suprugu i deci, a povremeno prihvati po koju manju ulogu. 

Pre deset godina hrabro se upustila u avanturu rijaliti programa, gde je zajedno sa drugim poznatim ličnostima nekoliko nedelja boravila u džungli.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije