SJEĆATE LI SE NJE

Glumila je Ivanu u 'Lud, zbunjen, normalan', a seriju je napustila zbog šokantnog razloga

Foto: Screenshoot
1/2
15.11.2020.
u 14:37

Glumica Gordana Boban u seriji je tumačila lik tajnice Ivane do 54. epizode kada je iznenada odlučila napustiti set mnogima omiljene serije 'Lud, zbunjen, normalan'.

Glumica Gordana Boban u seriji 'Lud,zbunjen, normalan' utjelovila je lik tajnice Ivane koja je bila zaposlena kod Faruka u produkcijskoj kući Akord. No, omiljenu je seriju na žalost mnogobrojnih gledatelja iznenada napustila, a koji pravi razlog njezina odlaska i i danas veliki dio domaće publike ne zna.

U jednom od intervjua koje je dala za BiH medije glumica je otkrila kako je projekt napustila zbog kontroverznog sadržaja.

Foto: Screenshoot Youtube

- Ostavila sam je, jer je jedna epizoda, po mom mišljenju, bila potpuno neprikladna. Od 54. epizode pa dalje bilo je mnogo epizoda s vrlo kontroverznim sadržajem. Mogu reći da sam jako sretna jer uvijek slušam svoj unutarnji glas. Imate neki okvir u kojem pokušavate ne mijenjati svoje moralne vrijednosti ili ponašanje. Slušate svoj instinkt što je dobro, a što nije. Dakle, jako sam sretna što sam učinila taj korak- kazala je Gordana za BiH medije i objasnila što joj je točno zasmetalo u scenariju.

- Ova epizoda o kojoj govorim zapravo je bila o seksualnom zlostavljanju. Dakle, termin silovanje u obiteljskoj seriji koja se emitira u prime time terminu prema mojim moralnim mjerilima, za veliki broj gledatelja u kojima ima mnogo djece, uopće nije prikladan - zaključila je glumica koja je svojim odlaskom iz najgledanije serije u regiji rastužila brojne gledatelje.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?