NE ODUSTAJE

Glumica ne prestaje s napadima na supruga i njegovu djevojku nakon raspada braka

Foto: Profimedia
1/2
17.11.2021.
u 21:18

Alice Evans ne prestaje s napadima usmjerenima prema bivšem suprugu Ioanu Gruffuddu i konstantno 'blati' njegovu novu djevojku na instagramu, ali i na twitteru - javno i bez zadrške.

Britanska glumica Alice Evans (50) trenutno je u fokusu javnosti zbog razvoda s dvije godine mlađim glumcem Ioanom Gruffuddom. Njihov razlaz poprilično je turbulentan, a 'prljavi veš' glumica je počela iznositi i na društvenim mrežama i to nakon što je njezin bivši ponosno pozirao s novom djevojkom Biancom Wallace (29). 

Alice ne prestaje s napadima usmjerenima prema bivšem suprugu i konstantno 'blati' njegovu novu djevojku na instagramu, ali i na twitteru - javno i bez zadrške. 

- Hej, Bianca Mae Wallace, kradljivice mog muža, osobo koja mi je uništila život koji sam toliko dugo gradila, osobo koja si rasplakala moje dijete i koju nikada neću zaboraviti. Uglavnom, netko me večeras upozorio da svaki put kad objavim neku svoju relativno slatku fotografiju, u roku od 19 minuta pojavi se neki trol koji se pretvara da je na 'Biancinoj strani'. Iako, ne razumijem kako bi netko mogao biti na strani takve ku*** koja odvaja oca od njegovih dviju kćeri koje ga obožavaju, osim ako ta osoba nije u potpunosti lišena ljudske empatije. Sretno, Ioane. I oh, razmišljala sam da stavim Biancinu sliku pokraj jedne od mojih (nakon svih onih tvojih komentara - imaš 50 godina! Odustani! Tako si debela!), ali nisam. Jer to nije moj način. Kako ti se ovo sviđa? - napsiala je glumica koja je nedavno bila i gošća u emisji 'Lorraine' gdje je iznijela potresne detalje o kraju braka te je jedva susprezala suze kazavši kako jednostavno nije ni predosjećala da bi se nešto takvo moglo dogoditi.  

Njen suprug Ioan s druge strane, nije aktivan na društvenim mrežama i ne oglašava se u medijima osim neke rijetke izjave. Ipak, s pratiteljima je podijelio da ima novu djevojku te joj je posvetio dirljivu objavu. 

- Hvala ti što si mi vratila osmjeh na lice - napisao je uz zajedničku fotografiju Ioan na svom Instagramu i razbjesnio Alice koja je krenula u napad putem društvenih mreža. 

- Ispada da je moj suprug nakon što mi je dvije godine govorio da sam loša osoba i nisam uzbudljiva i da više ne želi seks sa mnom te da hoće biti na setu u inozemstvu...bio tri godine u vezi nama svima iza leđa. Sretno, Bianca - napisala je glumica i otkrila da ju je Ioan varao s njezinom prijateljicom. 

- Znam da puno vas misli da se sramotim raspravljajući javno o tome, no shvatite koliko mi je to pomoglo, svi vi s tim nevjerojatnim mislima. Pokušat ću se držati podalje. Osim ako me nešto gore ne pogodi! -  dodala Evans koja je napravila i 'predstavu' ispred svoje kuće u Londonu.

Naime, nakon što su paparazzi stigli pred njezin dom Alice je izašla kako bi dočekala prijateljicu, a potom je vidno uzrujana pokazivala svoju ruku bez vjenčanog prstena.  Podsjetimo, glumica Alice Evans na Twitteru je otkrila da je njezin suprug, glumac Ioan Gruffudd s kojim je bila 20 godina u ljubavnoj vezi, od kojih su 13 proveli u braku, odlučio napustiti svoju obitelj.  'Tužna vijest. Moj voljeni suprug/srodna duša, najavio je da više ne želi biti dio naše obitelji.' stajalo je u objavi koju je Evans naknadno obrisala. Dodala je da su ona i njihove kćeri jako zbunjene, te da nije dobila nikakav razlog osim što je rekao da ju više ne voli.  Iako je Tweet obrisala, u njezinoj kratkoj opisu profila na Instagramu i Twitteru još uvijek stoji da je Gruffuddova žena.  Glumac nije komentirao ono što je supruga napisala.  Par se upoznao za vrijeme snimanja filma 102 Dalmatinca, a Iona je priznao da mu je glumica dala ultimatum zbog čega su se 2007. vjenčali.  Imaju dvije kćeri, 11-godišnju Ellu Betsi i sedmogodišnju Elsi Marigold. Obje su dobili uz pomoć medicinski potpomognute oplodnje. Glumica je kazala kako su kasno počeli graditi obitelj zato što su im karijere tada bile važnije - u jednom intervjuu u kojem je opisala koliko je njezin put do majčinstva bio skup i težak, jer nisu mogli dobiti bebu prirodnim putem. I s medicinski potpomognutom oplodnjom, imala je samo 20 posto šanse da ostane trudna, srećom, na kraju joj je uspjelo. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije