Novi album uskoro

Gibonni priprema zajednički album s Oliverom Dragojevićem

Gibonni
20.02.2016.
u 16:24

Svima je bilo jasno da će Gibonni, nakon objavljivanja nekoliko desetaka hitova, pa onda i  albuma na engleskom, vrlo teško pronaći formulu daljnjeg rada i snimanja novih materijala. Na pitanje novinara je li objavljivanje albuma na engleskom bio baš najbolji potez, Gibo je rekao: 
-Ako ja odlučim, na mom će idućem albumu biti radio drama. Snimit ću radio dramu i objaviti ju kao novi album. Ja nisam ovdje da se nekome dopadnem. Svjestan sam da je album na engleskom neke ljude udaljio od moje glazbe, ali je privukao nove i to je normalan proces.’

Ipak, kako saznaju 24sata.hr iz krugova bliskih splitskom glazbeniku, nije riječ o radio drami nego bi se dobitna formula mogla zvati- zajednički album s Oliverom Dragojevićem.
 
Naime, na Gibonijevoj Facebook stranici već neko vrijeme stoji najava: 
- Novi album uskoro. Nikša Bratoš finalizira nove pjesme s Gibom u studiju! Brojimo sitno!’ 

O zajedničkom se albumu s Oliverom već neko vrijeme govori po kuloarima, a prema istim izvorima nove se pjesme snimaju i u splitskom studiju Tomislava Mrduljaša.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?