Bivši ljubavnik tvrdi:

Georgea je ubila 'droga za silovanje'

das
23.01.2017.
u 09:24

Iako je prošlo gotovo mjesec dana otkako je svijet šokirala vijest o smrti glazbene legende, i dalje se ne smiruju strasti oko Georgea Michaela. Nakon nekoliko izuzetno mučnih izjava i prepucavanja oko toga tko ga je više volio i bolje poznavao, sada se javio još jedan glazbenikov bivši ljubavnik, prenosi 24sata.hr

Izvjesni Paul Stag, koji je s Georgeom izlazio devet godina, od 2004. do 2013., odlučio je otkriti još jednu mračnu tajnu u povezanu s pokojnim pjevačem. Naime, on tvrdi da je glazbenik koristio GHB, supstancu koja je poznata i kao 'droga za silovanje' te dodao kaku mu ju je upravo on i nabavljao.

foto: Facebook

Stag tvrdi i da je apsolutno uvjeren da se GHB nalazio u Georgeovom organizmu u vrijeme njegove smrti, 25. prosinca prošle godine.

– George je potpuno poludio za tim, obožavao je GHB. Uvjeren sam da ga je koristio prije svoje smrti - rekao je. 

Twitter | Autor: Twitterfoto: Twitter

Dodao je kako su on i Michael koristili posebne šifre za komunikaciju. George bi mu u poruci poslao riječ 'šampanjac' kada mu je bila potrebna droga, pa bi dogovorili mjesto sastanka. Često bi potom imali i seksualne odnose. Paul tvrdi da je pjevaču u više navrata bilo jako loše i da mu je bilo jasno da je njegovo zdravlje ozbiljno ugroženo. Ipak, nastavio mu je nabavljati drogu..

– Ako bi ja odbio, on bi samo pozvao nekog drugog, tko možda nije osoba od povjerenja – zaključio je Stag.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije