'Tražim novu ljubav'

Furtado iznenadila izgledom i otkrila

sasasa
13.04.2017.
u 21:15

Nelly Furtado (38) u emisiji 'Loose Women' priznala je da se u tajnosti rastala od supruga Demacia Castellona nakon devet godina braka. Sada je, kaže, spremna za novu ljubav, prenosi 24sata.hr

- Sada sam sama, pa bi netko trebao osvježiti moju Wikipedia stranicu, jer tamo piše da sam još u braku. To mi nikako ne pomaže u ljubavnom životu - našalila se pjevačica. 

VH1 Hip Hop Honors: All Hail The Queens - NYC | Autor: Van Tine Dennis/Press Association/PIXSELLfoto: Van Tine Dennis/Press Association/PIXSELL

 

Furtado se u emisiji pojavila nakon godina izbivanja iz javnosti, stoga je mnoge iznenadila novim izgledom. Nelly je skratila kosu te je 'nabacila' par kilograma. Prije samo tjedan dana, objavila je novi album The Ride te ga trenutno promovira. Nije još otkrila planira li na turneju. 

 

Nelly je svoj stil odjevanja i glazbe promijenila s objavom singlafoto: Promo

 

Pauzu u karijeri napravila je jer joj je, kaže, odjednom postalo preteško biti majka, supruga i pjevačica. 

 

German Sustainability Award 2014 | Autor: Frederic/DPA/PIXSELLfoto: Frederic/DPA/PIXSELL

 

- Kada sam bila na vrhuncu slave, bilo je jako uzbudljivo, ali sam se pretrpala poslom. Bila sam majka malene djevojčice koja putuje svijetom na turneji i pokušava održati brak. Nekad sam plakala na pozornici - iskreno je priznala Nelly. 

Furtado ima kćer Nevis (13) iz veze s Jasperom Gahuniom.

Danas, kaže, puno više brine o sebi i svom psihičkom zdravlju.

- Trebam ostati fizički i psihički zdrava i jaka zbog svoje kćeri - zaključila je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije