susjedi ih viđaju

Franka i Vedran uselili su u novu vilu: Dom na Britancu ima tri etaže

Foto: Pixsell
1/2
25.02.2021.
u 08:12

Vila koja se proteže na tri etaže ima podzemnu garažu za tri automobila, kao i vanjsko parkiralište.

Mladi bračni par susjedi često viđaju u obližnjem parku kako idu u šetnju sa sinom Viktorom (1), kao i njihovim šestogodišnjim psom Oscarom, čiji lik Vedran Ćorluka (35) ima istetoviran na nozi.

Franka Batelić (28) i bivši hrvatski nogometni reprezentativac, trenutačno igrač Lokomotive iz Moskve, u vilu na zagrebačkom Britancu, kažu susjedi, uselili su se prije nekoliko mjeseci. Novi dom počeli su graditi prije tri godine.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Prema dostupnim informacijama, vila koja se proteže na tri etaže ima podzemnu garažu za tri automobila, kao i vanjsko parkiralište, piše 24sata.hr. 

Franka je prošle jeseni objavljujući fotografije na svojoj društvenoj mreži slučajno otkrila i dio kupaonice, koju su uredili minimalistički.

Franka i Vedran posljednjih godina živjeli su na relaciji Zagreb - Moskva, gdje nogometaš igra za Lokomotiv. Pjevačica je često išla u Moskvu. Iako je tad stekla prijatelje u Rusiji, najbolji prijatelj joj je, isticala je, dečko Vedran. Nedostajao joj je kafić u kojemu može sjesti na terasu i u miru popiti kavu. No sad, odnosno prije nekoliko mjeseci, konačno su se skrasili u Zagrebu, odnosno nagađa se da Ćorluka neće nastaviti nogometnu karijeru u Rusiji upravo zbog obitelji.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Par se vjenčao na ljeto u Istri prije tri godine, u Balama, a slavlje je bilo u Vili Meneghetti. Uzvanike je zabavljao Tony Cetinski. Na slavlju je stotinjak uzvanika feštalo do zore. Prije godinu dana dobili su sina, kojemu su dali ime Viktor, koji je postao kruna njihove ljubavi koja se isprva činila samo kao ljetna avantura..

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?