ROMANTIČNO

Fotograf je ispričao priču koja se krije iza ove fotografije kraljevskog para

Foto: Reuters/Pixsell
26.05.2018.
u 09:45

Dok su sjedili na stepenicama rekli su mi da su već tako umorni i iscrpljeni, ali i sretni što je sve gotovo, ispričao je Alexi Lubomirski.

Alexi Lubomirski zaslužan je za prve službene portrete princa Harryja i Meghan Markle nakon vjenčanja. 

U dvorcu Windsore fotograf je u kratkom vremenu snimio fotografiju, za koju mnogi kažu, da je najromantičnija fotografija s ovog kraljevskog vjenčanja, a zanimljiva je i priča koja se krije iza nje.

Nakon što je snimio fotografije na kojima vojvoda i vojvotkinja od Sussexa poziraju s članovima obitelji Lubomirski je izveo par ispred dvorca kako bi snimio samo njih dvoje.

- Sve je taj dan bilo organizirano u minutu i imali smo doslovno tri minute vremena da napravimo tu fotografiju na stepenicama. Nakon što smo napravili nekoliko fotografija u ružičnjaku uputili smo se prema dvorcu i zamolio sam ih da se još samo sjednu na stepenice kako bi snimili jednu fotografiju. Dok su sjedili na stepenicama rekli su mi da su već tako umorni i iscrpljeni, ali i sretni što je sve gotovo i smijali su se dok je Meghan sjedila naslonjena na Harryjeve noge i tako je nastala ta predivan i spontana fotografija - ispričao je Lubomirski. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije