FOTO: Svečano zatvoren prvoklasni modni događaj u Sarajevu

03.12.2023.
u 12:10

Sinoć je u hotelu Holiday zatvoren 45. LEDA BH Fashion Week Sarajevo Live & Digital Edition. Autorska kolekcija umjetnice i dizajnerice iz Sarajeva Tatjane Beho pod nazivom „Difficult Woman –Teška žena“ oduševila je veliki broj modnih dizajnera, stilista, utjecajnih ljudi, kreativaca i urednika koji su prisustvovali ovom događaju.

Tijekom ovogodišnjeg izdanja 45. LEDA BH Fashion Week Sarajevo koji je održan u organizaciji Udruge modnih kreatora BiH i izvršnoj produkciji Abc Models Mgmt Inernational, publika u Sarajevu je imala priliku uživati u bogatom modnom programu i zanimljivim i inovativnim autorskim kolekcijama.

Programski sadržaj tijekom tri dana održavanja bio je na razini svjetskih modnih događaja.

Prve večeri publika je imala priliku pogledati  i autorske kolekcije Allure by Lea, Ma Cheri, Jetlag Studio, Asya Handmade Kids Fashion kao i izložbu autorske kolekcije Ivane Cvrlje – dizajnerice iz Sinja sa svojom kolekcijom glamuroznih haljina.

Posebno oduševljenje publike, druge večeri najposjećenijeg modnog događaja u Bosni i Hercegovini,  izazvale su izložbe autorskih kolekcija Lejle Tabak, Nore Pehar, Amine Vehabović, Šejle Čampara, Etiquette by Melisa Hujić, Tihane Todić i brenda  Invictus.

Pored renomiranih domaćih i regionalnih dizajnera LEDA BH Fashion Week Sarajevo ima za cilj predstaviti nove, mlade i inovativne dizajnere te istovremeno doprinijeti razvoju i promociji BH modne industrije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije